Олія з твердим воском Безбарвне шовковисто-матове OSMO 3032
      Олія з твердим воском Безбарвне шовковисто-матове OSMO 3032
      Масло с твердым воском Hartwachs-Öl Original (2,5 л) Бесцветное шелковисто-матовое масло OSMO 3032

      Олія з твердим воском Безбарвне шовковисто-матове OSMO 3032

      3032

      огляд(0)
      515,00 грн.

      (515,00 грн. банку)

      ОSМО Олія з твердим воском - професійна, безбарвна шовковисто-матова (3032)

      Ємність тари :
      Кількість:
      Швидка покупка

      Швидка покупка

      Олія з твердим воском Безбарвне шовковисто-матове OSMO 3032 : Ємність тари - 0,125 л (посилання 3032)

      Надішліть заявку на покупку цього товару. Ми передзвонимо вам найближчим часом.

      Завантаження...
      Write your review
      EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118
      •  icon Оплачувати послуги на нашому сайті зручно та безпечно.
      •  icon Ми доставляємо у всі регіони України
      •  icon Гарантія та повернення.

      Опис продукту
      ОСМО Масло з твердим воском - професійне, безбарвне шовковисто-матове (3032) або матове (3062) покриття для всіх типів дерев'яних підлог (масивної дошки, паркетної дошки та ОСП-плит) відповідно до стандарту DIN 18356. Відмінно підходить для підлоги з пробки і, завдяки здатності олії добре вбиратися, так само добре підходить для неглазурованої плитки.
      Оброблена олією з твердим воском поверхня легка у догляді, характеризується особливою міцністю та зносостійкістю. Має водо- і брудовідштовхувальну властивість. Плями з обробленої поверхні видаляються легко і безвісти. Для реставрації окремих ділянок схильних до сильного навантаження або пошкодженої поверхні достатньо очистити поверхню і нанести новий шар олії. При цьому не виникне видимих місць накладання шарів олії один на одного. При цьому не потрібне шліфування та фарбування всієї поверхні!
      Відмінно зарекомендувало себе ОСМО масло з твердим воском для покриття дерев'яних меблів (особливо стільниць) та інших дерев'яних поверхонь, що піддаються високим навантаженням і використовуються для внутрішніх робіт. ОСМО масло з твердим воском створене на основі натуральних рослинних олій та воску. Воно залишає пори деревини відкритими, не тріскається, не відшаровується і не лущиться. Тому воно відмінно підходить для використання у приміщеннях з підвищеною вологістю (кухня, ванна кімната). Поверхня, оброблена олією з твердим воском стійка до вина, пива, кола, кави, чаю, соків, молока, води і т.д. відповідно до стандарту DIN 68861-1C.
      ОСМО масло з твердим воском перевершує за своєю зносостійкістю звичайні паркетні лаки . Випробування ОСМО олії з твердим воском відповідно до стандарту DIN 51963 були проведені Незалежним Інститутом Полімерів у Флерсхайм-Вікер. Осмо масло з твердим воском надзвичайно легко наноситься. Достатньо двох тонких шарів (немає необхідності в ґрунтуванні, проміжне шліфування за бажанням). Олія має густу консистенцію і тому легко наноситься. Олія підкреслює структуру та текстуру деревини. Ступінь блиску шовковисто-матового (3032) і матового масла (3062) може бути збільшена поліруванням.
      Підлога, оброблена ОСМО олією з твердим воском, з роками стане ще прекраснішою.

      Масляно-воскова основа
      ОСМО масло з твердим воском створене на основі натуральних рослинних олій та воску. Натуральні олії та віск глибоко проникають у деревину. Вони зберігають деревину здоровою та еластичною і не допускають її висихання. Деревина зберігає свою здатність дихати. Волога випаровується. Знижується ризик набухання та усихання деревини.

      Області застосування
      Дерев'яна підлога та меблева поверхня (для внутрішніх робіт). Прекрасно підходить для всіх порід деревини, пробки, ОСП-плит та неглазурованої плитки.
      Для таких твердих порід деревини як венге, меранті, мербау, ятоба і т.п. переважно використовувати ОСМО масло з воском для твердих порід деревини KLARWACHS (спочатку спробувати на невеликій ділянці поверхні!). Олія з твердим воском спеціально рекомендована для вологих приміщень (ванна кімната, кухня).

      Догляд за підлогами покритими олією з твердим воском ОСМО
      Для підтримки чистоти в будинку підлоги досить регулярно підмітати або пилососити, практично використовувати полірувальну машину. Вологе прибирання Ви можете здійснювати, додавши у воду концентрований засіб для очищення деревини Віш-Фікс. Протріть підлогу злегка вологою ганчіркою, потім витріть насухо.
      Для видалення плям, що важко виводяться, ОСМО пропонує спеціальний засіб для догляду та очищення деревини OSMO REINIGUNGS- UND PFLEGEMITTEL. (Так само у вигляді спрею). Нанесіть трохи такого засобу на шматок тканини або спеціальну полірувальну подушечку ОСМО (для дубової підлоги використовуйте спеціальну губку «скотчпад») та опрацюйте проблемні ділянки. Бруд видалити сухою ганчірочкою. Після висихання обробленої ділянки злегка відполіруйте її. Цей продукт чистить підлогу і доглядає його одночасно. Згодом при сильному зносі підлоги можна легко відреставрувати за допомогою олії з твердим воском OSMO HARTWACHS ÖL. Олію з твердим воском можна нанести тонким шаром тільки на окремі пошкоджені ділянки підлоги, попередньо очистивши від забруднення ділянки, що обробляються. При цьому відновлені ділянки не відрізнятимуться від решти поверхні.

      OSMO (Germany)
      3032

      Характеристики

      Матеріал
      масло
      Одиниця виміру
      литры
      Мінімальне замовлення
      1 шт

      Спеціальні артикули

      На даний момент немає відгуків клієнтів.

      Напишіть свій відгук
      Олія з твердим воском Безбарвне шовковисто-матове OSMO 3032
      Коментарі (0)
      Наразі коментарі відсутні.
      Задавайте питання в Telegram